Καθώς διαβάζετε την ιστορία περάστε το ποντίκι σε κάποιο απο τα ονόματα και δείτε στην εικόνα σε ποιον αναφέρεται.Η οικόγενεια Μακρή ανήκει στο χώρο της εστίασης για πάνω απο 40 χρόνια.

Οι συνταγές που χρησιμοποιούνται είναι αυθεντικές σπιτικές συνταγές που περάσαν απο μάνα σε κόρη μέχρι σήμερα.

Ο πρώτος της οικογενείας ,που ασχολήθηκε με την εστίαση, ήταν ο Σταμάτης Μακρής, ο παππούς του σημερινού υπεύθυνου της Ταβέρνας Παράδεισος, ο οποίος είχε τον πρώτο καφενέ στις αρχές του 1930.

Επόμενος στην σειρά είναι ο Μανόλης Μακρής ο οποίος ανέλαβε τον καφενέ και τον κάνει Ταβέρνα στα τέλη του 1970 μαζί με την γυναίκα του Σταματινή.

Ο Σταμάτης Μακρής είναι σήμερα ο υπεύθυνος της Ταβέρνας Παράδεισος και σας χαρίζει μαγικές βραδιές παίζοντας με το μπουζουκάκι παλιά καλή λαϊκή μουσική παρέα με τον μεγαλύτερο του γιο Μανόλη, ο οποίος με το ακκορντεόν τον συνοδεύει για να δημιουργηθεί αυτή η λαϊκότζαζ κομπανία.

Η Άννα ,η σύζυγος του Σταμάτη, αναλαμβάνει τις σπεσιαλιτέ , τα σπιτικά μαγειρευτά καθώς και τα χειροποίητα μεζεδάκια. Είναι εξαιρετική μαγείρισσα η οποία μαγειρεύει με αγνά υλικά, αληθινό παρθένο ελαιόλαδο και με χαρακτήρα οικογενειακό.

Ο Μιχάλης , ο δεύτερος υιος της οικογένειας Μακρή, είναι πλεον ο ιδιοκτήτης της νεας καφετέριας "Paradisos Cafe" η οποία βρίσκεται μόλις λίγα βήματα απο την Ταβέρνα.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την μικρή της οικογένειας, την Αγγελικούλα η οποία είναι υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων και αποτελεί την γυναικεία φωνή στις μουσικές βραδιές.